top of page
dots.png

DN-500CB

CSAK CSOMAGBAN ELÉRHETŐ!


Az itt látható egyedi termékleírások és képek a DJSoundLight Kft tulajdonát képezik.


A DN-500CB egy rendkívül sokoldalú, de mégis elérhető áru médialejátszó. Kiválóan helytáll olyan felhasználási területeken, ahol a felhasználó saját hordozható eszközeit használja tanítási, útmutatási vagy szórakoztatási célokból. A DN-500CB nem csupán CD lemezről képes médiatartalmak lejátszására, hanem Bluetooth kapcsolatot is létesíthet más eszközökkel, USB kulcsot is használhatunk, valamint 3.5mm-es AUX bemenetét is bemenő jellel táplálhatjuk, így gyakorlatilag szinte bármilyen külső eszközzel együtt használhatjuk.
Akárcsak az 500-as széria többi médialejátszójánál, itt is találunk RS-232c portot a készülék hátulján, így soros parancsokkal is vezérelhetjük, aminek a protokollját letölthetjük a világhálóról.
Tökéletes választás kiskereskedések, konferenciák, hotelek és iskolák számára is, mivel ez a lejátszó olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, amiket csak drágább készülékekben találunk meg. Ilyenek a Bluetooth párosítás, Front Panel Lock, Power On Play, direkt hozzáférés a számokhoz, beállítások megjegyzése ki- és bekacsolás között, valamint a szimmetrikus XLR kimenetek.


Jellemzők:
Bluetooth 3.0 párosítás akár 8 eszközhöz
Tálca nélküli CD betöltés
USB port fájlok lejátszására
10-gombos közvetlen hozzáférés a számokhoz
3.5mm-es AUX bemenet hordozható lejátszók számára
RS-232c porton keresztül is vezérelhető
Kompakt infrás távirányító a csomagban
Szimmetrikus (XLR) és aszimmetrikus (RCA) kimenetek

LEÍRÁS

DENON

Vissza

Egységár (Nettó, Forintban értetendő)

Hétközben:

Hétvégén:

0

/nap

0

/nap

bottom of page