top of page
dots.png

Allen & Heath DX168 IO box

16 XLR bemenet / 8 XLR kimenet 96 kHz-es hordozható DX bővítő

A DX168 egy robusztus, 96 kHz-es hordozható bővítő, amely távoli I/O-t ad a dLive, Avantis vagy SQ rendszerhez, vagy az AHM-64 audio mátrix processzorhoz.


Mindegyik DX168 16 mikrofon-előerősítővel rendelkezik független Phantom Power LED kijelzővel, valamint 8 XLR line kimenettel.

A DX168 egyetlen Cat5e kábelen keresztül csatlakozik a dLive Surface, MixRack, SQ keverő, Avantis keverő vagy az upstream DX168 biztonságos EtherCon portján keresztül. A kompatibilis hardverekhez való redundáns csatlakozáshoz, vagy a további távoli I/O-khoz további DX168-hoz való daisy-chaineléshez egy második, reteszelt EtherCon-port is rendelkezésre áll.


Az Expander strapabíró, gumiból készült ütközőkkel ellátott, masszív kialakítása lehetővé teszi, hogy előadás közben közvetlenül a színpad padlójára helyezzék. A mindössze 4,8 kg-os súlyával és stabil hordozható fogantyújával a DX168 a bérbeadásban, az oktatásban, az imaházakban és sok más környezetben szükséges kényelmet és hordozhatóságot kínálja. Opcionálisan 4U rackbe szerelő készlet is kapható, amely lehetővé teszi az ipari szabványos 19 hüvelykes rackekbe való beszerelést.


A dLive
Akár 6 DX168 egység is csatlakoztatható közvetlenül egy dLive rendszerhez - 4 a MixRack-en és 2 a Surface-en keresztül -, így a MixRack és a Surface által biztosított bemeneteken kívül akár 96 távoli bemenet és 48 távoli kimenet is elérhető. További egységek csatlakoztathatók a dLive DX Link kártyán vagy a DX Hubon keresztül.


Az Avantisszal
Két egység láncszerűen összekapcsolható és közvetlenül egy Avantis SLink porthoz csatlakoztatható. Akár 16 DX168 egység is hozzáadható egy Avantis rendszerhez a DX Link kártyán és/vagy a DX Hubokon keresztül.


SQ-val
Két egység láncszerűen összekapcsolható és közvetlenül egy SQ SLink porthoz csatlakoztatható, az SQ-hoz opcionális SLink kártya további csatlakozásokat tesz lehetővé. Egy jobban elosztott rendszer esetén egy DX Hub akár 8 DX168 egységet is képes kezelni, amelyek szabadon csatlakoztathatók az SQ 48 bemeneti csatornájához.


AHM-64-gyel
Két egység láncszerűen összekapcsolható és közvetlenül egy AHM-64 SLink porthoz csatlakoztatható. Egy DX Hubon keresztül akár 8 DX168 egység is hozzáadható egy AHM-64 rendszerhez, és szabadon patchelhető a 64 bemeneti csatornához.


Jellemzők:

  • 16 mikrofon-előerősítő XLR-en, fantomteljesítmény állapotjelző LED-ekkel

  • 8 XLR vonal kimenet

  • Kompatibilis a dLive S Class és dLive C Class hardverrel

  • A kaszkád üzemmód lehetővé teszi 2 DX168 Expander daisy-chainelését további I/O-khoz

  • Redundáns DX kapcsolat a kompatibilis dLive hardverhez

  • Opcionális 19 hüvelykes rackbe szerelhető készlet kapható

  • Plug and Play - nincs szükség IP-címzésre

  • Kompatibilis a CAT5e (vagy magasabb) kábellel 100 m-ig terjedő kábelekkel

  • Gumi ütközők

  • Hordfogantyú

LEÍRÁS

ALLEN & HEATH

Vissza

Egységár (Nettó, Forintban értetendő)

Hétközben:

Hétvégén:

16000

/nap

19000

/nap

bottom of page